• 0342 317 2096

Gaziantep Üniversitesi ve İŞKUR Gaziantep Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan "İş Kulübü Eğitimlerinin" ilkinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

İş Kulübü Eğitimleri; iş arama sürecini daha başarılı yönetmek isteyen, ‘Nasıl iş aramalıyım?', ‘İş başvurum neden reddedildi?'gibi sorulara cevap arayan mezunlar, mezun adayları ve iş arayanlar ve daha iyi şartlarda iş arayanlar için tasarlanmış bir eğitim programıdır.

Bu kapsamda 06.11.2023 ve 13.11.2023 tarihlerinde olmak üzere Fakültemiz bünyesinde iki ayrı eğitim gerçekleştirilecektir. Bu eğitimler, iki ayrı gruba verilecektir.

Eğitimler 6 ve 13 Kasım 2023 tarihlerinde saat 10.00 ila 15.00 saatleri arasında İŞKUR eğitim uzmanlarınca yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Eğitim sonunda katılımcılara İŞKUR onaylı sertifikalar verilecektir.

Eğitime katılım kontenjanla sınırlı olup herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Eğitime katılmaya hak kazanan öğrencilerin listesi başvuruların ardından ilan edilecektir.

Son Başvuru Tarihi ve Saati: 3 Kasım 2023 Saat 12:30